A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Grill, grillezés - wyw.hu

Tartalom:

grill.wyw.hu

A grillezés bibliája
A grillezés bibliája
http://www.fotexnet.hu/konyvaruhaz_s265/page/item/338056/a_grillezes_bibliaja

A könyv nem egyszerűen szakácskönyv. A grillezést ismerhetjük meg belőle közelebbről, mi is ott lehetünk a szabad ég alatt, az óriási vendégsereg közepén, azaz a grillsütő körül. Megtanulhatjuk, hogyan rakjunk ideális tüzet. Kiválaszthatjuk a legalkalmasabb hús-, szárnya- és halféleségeket. Meghatározhatjuk a sütés-főzés optimális időtartamát, az étel legmegfelelőbb belső hőfokát. Megtalálhatjuk kedvenc receptjeinket a grillezett cukkinitól a vesepecsenyéig. Megismerhetjük a pácok, marinádok használatát, továbbá a legfantasztikusabb mártások és öntetek elkészítését.

www.fotexnet.hu
A húsok fűszerezése, pácolása
A húsok fűszerezése, pácolása
http://www.nlcafe.hu/gasztro/20040507/a_husok_fuszerezese_pacolasa/

Először is oszlassuk el azt a tévhitet, hogy a húst egy-két nappal a sütés előtt már be kell pácolni. Ez igazából csak a marhahúsnál fontos, - a bélszínt és a hátszínt legalább két napig kell a pácban tartani. Ha nincs kedvünk pepecselni saját pác készítésével, készen is vásárolhatunk - a húsok fűszerezéséhez kiváló grillfűszerek kaphatók. Ha pedig nincs időnk órákon át tartó pácolásra, használjunk Villámpácokat, melyekkel fél óra alatt ízletes sülteket készíthetünk.

www.nlcafe.hu
A pácolásról
A pácolásról
http://www.grillezzunk.hu/grill-fpd/cikk.jsp?id=86

A pácolás, mint tartósítási eljárás már az ókoriaknál bevált gyakorlat volt, hiszen a különféle húsokat, az elejtett vadakat, a kifogott kisebb-nagyobb halakat így tudták eltenni hosszabb időre anélkül, hogy megromlottak volna. A tartósításon kívül a pácok igen alkalmasak voltak a húsok előízesítésére, különösen, ha roston, nyárson és szabadtűzön sütötték azokat. Ma a fűszeres pácolás elsődleges célja, hogy ízesítse és porhanyóssá tegye a húsokat. A pácolás hatékonyságát kémiai folyamatok biztosítják. Ahhoz, hogy ezek a folyamatok tökéletesen lejátszódjanak, időre van szükség. Minimum 1 éjszakát legyen az előkészített hús az olajos páclében, de amennyiben van rá lehetőség, akár 3-4 napig is érlelhetjük az ízeket.

www.grillezzunk.hu
Alexandra Online - Grillezés (Dr. Oetker)
Alexandra Online - Grillezés (Dr. Oetker)
http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?KatKod=JC&BookID=123 ...

Alexandra Online Könyvek - Grillezés (Dr. Oetker): Grafo Könyvkiadó és -terjesztő Kft. Nincs nyár grillezés nélkül. De vajon miért csak a tarját és a kolbászt tesszük a nyársra? Dr. Oetker rafinált, fantáziadús recepteket mutat be, amelyektől a grillparti egészen különlegessé válik. A kulináris meglepetések az American Barbecue-tól a zöldségnyársakon át egészen a borsos gyümölcsserpenyőig terjednek, fűszeres mártásokkal, ízletes öntetekkel és ropogós salátákkal kiegészítve. Minden recept gondosan kipróbált, így azonnal és könnyen elkészíthető. És ha netán már nem sütne a nap odakint, ezek a receptek a villany grillsütőben elkészítve, a meleg szobában is ízleni fognak.

www.alexandra.hu
All Recipes
All Recipes
http://allrecipes.com/Recipes/BBQ--Grilling/Main.aspx

All Recipes - bbq & Grilling - Barbecue és grill receptek angolul.

allrecipes.com
Anima Könyvesbolt
Anima Könyvesbolt
http://www.animakonyv.hu/index.php?BODY=Browser&OP=listContent&CAT_ID=157

Szakácskönyvek - Grillezés témájú könyvek Online rendelése.

www.animakonyv.hu
Ázsiai grillezett szűzpecsenye
Ázsiai grillezett szűzpecsenye
http://www.szaku.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=3570&Itemid=54

Egy kis tálban keverd el a pác hozzávalóit. Öntsd rá a szűzpecsenyére, majd tedd a hűtőbe egy órára. Időnként forgasd meg benne, hogy egyenletesen borítsa a lé. A megsült húst szeleteld fel és a páclével tálald. Apróra vágott korianderzölddel és forró rizzsel tálald...

www.szaku.hu
Oldal leírása
grill.wyw.hu: Grill katalógus - Grillezés, receptek, fűszerek, saláták. Grillezett zöldségek, szárnyasok, bárány, marha, sertés. Grill étterem Budapest és vidék.
Gyűjteményünkben 197 válogatott grill, grillezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 197 | Várakozó linkek: 2 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 69157