Weboldal további részletei:
A húsok fűszerezése, pácolása
Link mentése  |   Weboldal értékelése  |   Hibajelentés  |   Link ajánlása  |   Nyomtatás
Link azonosító (ID):
177
Link címsor:
A húsok fűszerezése, pácolása
Kategória:
grill.wyw.hu
|__Grill receptek, grillezés
    |__Grillpác
Link leírása:
Először is oszlassuk el azt a tévhitet, hogy a húst egy-két nappal a sütés előtt már be kell pácolni. Ez igazából csak a marhahúsnál fontos, - a bélszínt és a hátszínt legalább két napig kell a pácban tartani. Ha nincs kedvünk pepecselni saját pác készítésével, készen is vásárolhatunk - a húsok fűszerezéséhez kiváló grillfűszerek kaphatók. Ha pedig nincs időnk órákon át tartó pácolásra, használjunk Villámpácokat, melyekkel fél óra alatt ízletes sülteket készíthetünk.
URL cím:
http://www.nlcafe.hu/gasztro/20040507/a_husok_fuszerezese_pacolasa/
Hozzáadva:
A weboldal ekkor került be katalógusunkba: 2008-04-15
Előnézeti kép:
www.nlcafe.hu

A képre kattintva meglátogathatod ezt az oldalt:
www.nlcafe.hu



Hirdetések
Megosztás a Facebookon:

A tetszik gombra kattintva megoszthatod ezt a linket a Facebook-on:
http://grill.wyw.hu/detail.php?id=177
Értékelés:
Eddig 0 értékelés érkezett:  |  Link értékelése 0  |  Átlagolt érték: 0
Linkre kattintás:
Eddig 1246 alkalommal látogatták meg ezt a honlapot.
Jelen oldal Google PageRank értéke:
http://www.nlcafe.hu/gasztro/20040507/a_husok_fuszerezese_pacolasa/
Az oldal Google PageRank értéke: 0  |  A PageRank értékeket időszakonként frissítjük!
Pagerank 0
Ajánlj Te is weboldalt katalógusunkba! Grill, grillezés - wyw.hu katalógus - Hogy megtaláld amit keresel!