Újdonságok, érdekességek > Grill, grillezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Újdonságok, érdekességek > 6 weboldal. Kategória leírása:

grill.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Sült sajt avagy: Raclette
http://www.bonair.hu/index.php?keret=cikk&id=34

Slágerré lett Svájc szegényember-eledele. Egyszer - túl közel ülvén a tűzhöz - az egyik pásztor kezében megolvadt a sajt. Miután az utolsó ízletes darabot nem akarta elkótyavetyélni, inkább a főtt krumplira folyatta, és íme megszületett a Raclette. A „sült sajt” nagyobb érdeklődést csak a XX. század elejétől kezdett kiváltani. Amikor 1909-ben egy kantonális borkóstoló alkalmából a különböző regionális borokat sült sajt kíséretében kínálták, ott és akkor kapta a Raclette nevet...

Sült sajt avagy: Raclette
Egészséges grill
http://www.bonair.hu/index.php?keret=cikk&id=15

Sokaknak kellemes élményt jelent a grillezés, társasági összejöveteleket, finom falatokat. Grillezésként elsődlegesen a nyílt tűzön vagy faszenes grillen történő sütögetés él a köztudatban...

Egészséges grill
Grillezés és tévézés egy készülékkel
http://www.deluxe.hu/cikk/20070423/grillezes_es_tevezes_egy_keszulekkel/

Bár van romantikája a bicskával faragott nyársra húzott szalonnának, manapság egyre többen szereznek be kerti grillsütõt a szabadtéri programokhoz. Természetesen ezekbõl is vannak egyszerû, fapados termékek, illetve olyan luxuskategóriás darabok is, amelyekbe tévét és hifit építettek be - ezeket mutatjuk be.

Grillezés és tévézés egy készülékkel
Telefonon rendelhető grillparti
http://www.deluxe.hu/cikk/20050607/telefonon_rendelheto_grillparti/

A grillszezon idei újdonságai közé tartozik, hogy házhoz lehet rendelni a partit. Cikkünkből megtudhatják, mit tartalmaz egy ötcsillagos amerikai szállodalánc Duna-parti házának menüsora, amelyet Budapesten belül házhoz is szállítanak.

Telefonon rendelhető grillparti
Sztárok Bourbon-mártásban
http://velvet.hu/celeb/barbecue1392/

Sercegő zsír, mojito és séfnek öltözött celebritások az első magyar barbecue-versenyen, ahol az Index egy citromos joghurtban pácolt csirkemellel indult. Megasztárok a füstben.

Sztárok Bourbon-mártásban
SousVide Supreme sütő és vákuumcsomagoló
http://www.sousvidesupreme.hu/pages.php?pageID=2

A Sous Vide egy korszakalkotóan új konyhatechnológiai eljárás, amely most már a sztárséfek konyhái után háztartási, otthoni kivitelben is elérhető. A Sous Vide-olás levegőtől elzárt környezetben, vagyis vákuum alatt, precízen, egyenletesen alacsony hőmérsékleten történő lassú főzési eljárás. A Sous Vide-olással drasztikusan lecsökken a sütési veszteség. Az így készült ételek megőrzik eredeti ízvilágukat. A sous vide-álás három egyszerű lépése - fűszerezés/csomagolás, párolás és tálalás - igazán nem vesz igénybe sok időt, viszont az eredmény mindig tökéletes lesz.

SousVide Supreme sütő és vákuumcsomagoló
Hirdetések
Oldal leírása
grill.wyw.hu: Grill katalógus - Grillezés, receptek, fűszerek, saláták. Grillezett zöldségek, szárnyasok, bárány, marha, sertés. Grill étterem Budapest és vidék.
Gyűjteményünkben 197 válogatott grill, grillezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 197 | Várakozó linkek: 3 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 69185