Grillpác > Grill, grillezés - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Grillpác > 8 weboldal. Kategória leírása:

grill.wyw.hu Rendezés: PageRank szerint | Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint


Hirdetés
Vadpácok készítése (marinádok)
Vadpácok készítése (marinádok)
http://www.vadaszat.net/recept/irenke/pacok.html

Vizes pácok készítése (nagyobb darabok, comb, gerinc egészben való pácolására). Olajos pácok, Mustáros pác, Tejföl, tejszín, joghurt pác, Száraz fűszeres pácok. Pácfajták és fûszerezés.

www.vadaszat.net
Pácolási praktikák húsokhoz, zöldekhez
Pácolási praktikák húsokhoz, zöldekhez
http://www.edenkert.hu/cikkek/elet-mod/pacolasi-praktikak-husokhoz-zoldekhez/

Miért kiváló páclé a joghurt? Hogyan lesz a bárányhúsból isteni sült? Miként varázsoljunk a halakból első osztályú lakomát? Mitől lesz a fűízű zöldségekből ízletes fogás? Hogyan tegyük a semleges ízű tofut ízes pecsenyévé? A legnagyobb kudarc a húsok sütésénél, amikor a végeredmény ehetetlenül száraz, rágós és íztelen lesz. Ha alkalmazunk néhány pácolási, húspuhító praktikát, és jó fűszereket is használunk, biztos lesz a siker...

www.edenkert.hu
A pácolásról
A pácolásról
http://www.grillezzunk.hu/grill-fpd/cikk.jsp?id=86

A pácolás, mint tartósítási eljárás már az ókoriaknál bevált gyakorlat volt, hiszen a különféle húsokat, az elejtett vadakat, a kifogott kisebb-nagyobb halakat így tudták eltenni hosszabb időre anélkül, hogy megromlottak volna. A tartósításon kívül a pácok igen alkalmasak voltak a húsok előízesítésére, különösen, ha roston, nyárson és szabadtűzön sütötték azokat. Ma a fűszeres pácolás elsődleges célja, hogy ízesítse és porhanyóssá tegye a húsokat. A pácolás hatékonyságát kémiai folyamatok biztosítják. Ahhoz, hogy ezek a folyamatok tökéletesen lejátszódjanak, időre van szükség. Minimum 1 éjszakát legyen az előkészített hús az olajos páclében, de amennyiben van rá lehetőség, akár 3-4 napig is érlelhetjük az ízeket.

www.grillezzunk.hu
Pác receptek
Pác receptek
http://www.izletes.hu/martas/pac

Desszertek, tészták, szárnyasok, előételek, húsételek, főzelékek, halételek stb. receptek

www.izletes.hu
Csípős keleti szósz grillezéshez
Csípős keleti szósz grillezéshez
http://www.szaku.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2086&Itemid=54

A szószt bármilyen húshoz (szárnyas, marha- vagy sertéshús) használhatod, amit grillezni lehet. A recept két személyre szól.

www.szaku.hu
Grillparty - Pácok
Grillparty - Pácok
http://grillparty.uw.hu/pacok.html

A pácolás lényege, hogy általa egy egyszerű alapanyag különleges, ízletes étellé változzék. A roston sütésre szánt húsokat, zöldséget néhány órával korábban pácoljuk be, időnként forgassuk meg a páclében. Ha lehet - fedett edényben - hagyjuk pácolódni egész éjszakára. A nehezebben sülő húsok számára ideális az ecetes, a citrusos és a boros pác: az olaj alapú pácok hatására sütés közben a hús nem szárad ki, különösen szárnyasokhoz és sertéshúshoz alkalmasak. Ötletek a pácok elkészítéséhez...

grillparty.uw.hu
Pácolás és grillezés
Pácolás és grillezés
http://www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=4315

Noha a nagy nyári grillezések ideje letűnt, az ősz még mindig elég enyhe ahhoz, hogy a baráti társasággal az ember kivonuljon a kertbe, és tűz körül ülve nagyokat egyen és beszélgessen. Grillezni azonban nem csak szabad tűzön lehet, sőt, nem is csak grillrácson lehet az előkészített húsokat, zöldségeket elkészíteni. Négy választási lehetőségünk van: parázs fölött grillezünk, raclette-et használunk, sütőben grillezünk vagy alufóliába csomagoljuk az ételt, és úgy sütjük meg a parázson. Alapszabályok, Marinádok elkészítése, Grillmártások...

www.rpg.hu
A húsok fűszerezése, pácolása
A húsok fűszerezése, pácolása
http://www.nlcafe.hu/gasztro/20040507/a_husok_fuszerezese_pacolasa/

Először is oszlassuk el azt a tévhitet, hogy a húst egy-két nappal a sütés előtt már be kell pácolni. Ez igazából csak a marhahúsnál fontos, - a bélszínt és a hátszínt legalább két napig kell a pácban tartani. Ha nincs kedvünk pepecselni saját pác készítésével, készen is vásárolhatunk - a húsok fűszerezéséhez kiváló grillfűszerek kaphatók. Ha pedig nincs időnk órákon át tartó pácolásra, használjunk Villámpácokat, melyekkel fél óra alatt ízletes sülteket készíthetünk.

www.nlcafe.hu

Hirdetés
Oldal leírása:

Grill katalógus - Grillezés, receptek, fűszerek, saláták. Grillezett zöldségek, szárnyasok, bárány, marha, sertés. Grill étterem Budapest és vidék.

Gyűjteményünkben 196 válogatott grill, grillezés témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Aktív linkek: 196 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 2 | Linkre kattintás összesen: 68459